SATCHMO I LES NITS DEL WINDSOR






    Barcelona i el Jazz: Satchmo i les nits del 
  Windsor
             Centre Civic Casa Golferichs 
 Dia: 22 de novembre de 2019 
 A les 19.30 h
 Espai: Sala d’actes

El dia que el rei del jazz va venir a menjar-se una paella a Barcelona

Entre el 1955 i el 1960, sota l’impuls del Hot Club de Barcelona i del Club 49, els barcelonins aficionats al jazz van gaudir d’una cartellera excepcional a l’època amb la presència d’estrelles com ara Lionel Hampton, Dizzy Gillespie, Cootie Williams i Quincy Jones, que van actuar al cinema Windsor Palace de la Diagonal barcelonina. El concert però, que va fer història, va ser el del “rei del jazz,” és a dir, Louis Armstrong, el 23 de desembre del 1955, al mateix Windsor. Satchmo va recalar a Barcelona en el període en el qual Tete Montoliu va conèixer a Lionel Hampton, un moment clau en la seva trajectòria. De les nits glorioses del Windsor, del jazz a la Barcelona dels 50, en parlem amb l’historiador Jaume Carbonell.

Una conversa amb música en viu entre Jaume Carbonell (professor de la Universitat de Barcelona) i Martí Farré (periodista musical). Amb Joan Mar Sauqué, trompeta i Marc Martín, piano.

RESERVES
Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada.

Per internet: a partir del dilluns 18 de novembre. Clica aquí per reservar en línia
Per telèfon i presencialment: el mateix dia de l’espectacle a partir de les 10 h. Tel. 93 323 77 90.
Dues entrades màxim per reserva. Si has reservat i finalment no pots assistir-hi agraïm que ens avisis per poder donar les entrades a altres persones. Pots fer-ho a golferichs@golferichs.org. Les entrades no recollides 30 minuts abans de la funció s’alliberen. No es pot accedir a la sala un cop començat l’espectacle . 



             

              











Comentaris

Entrades mes vistes darrers 30 dies